27.10.17

Carousel


  Με φόντο έναν οργισμένο, βαρύ ουρανό και μέσα σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που προμηνύει καταιγίδα, ένα καρουσέλ μάταια περιμένει τα παιδιά...



Carousel // Καρουσέλ
Ioannina, Epirus // Ιωάννινα, ΄Ηπειρος



8 σχόλια:

  1. Εκπληκτικές αντιθέσεις μέσα από μια εικόνα. Λατρεύω το Καρουσέλ, λατρεύω αυτόν ακριβώς τον μαύρο ουρανό. Έλλη μου, εκπληκτική σύνθεση πέτυχες εδώ. Μαγεμένος...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε η λήψη μου! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, Γιάννη μου.

      Διαγραφή
  2. Μεσα σε μια εικονα τόση αντιθεση Ελλη μου το ιδιο σκεφτκα μολις την ειδα με τον Γιαννη απο πανω.. κατω απο ενα σκοτεινο΄ουρανο προβαλουν τα χρωματα της χαράς.. τελεια φωτό!!! φιλω σε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ, Ρούλα μου! Να είσαι καλά, φιλιά κι από εμένα

      Διαγραφή
  3. Να σου πω εγώ για horror movies(!) σε καρουσέλ... αλλά ξεφεύγω από το θέμα!
    ;-)
    Σούπερ η φωτογραφία σου, Έλλη μου!
    (Προσωπικά, μου αρέσουν οι αντιθέσεις! Πάνε τη σκέψη ή τον όποιο προβληματισμό ένα βήμα παρακάτω!)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά, κούκλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λατρεύω τα θρίλερ/τρόμου και είναι η πρώτη μου επιλογή συνήθως όταν σκοπεύω να δω ταινία.
      Αν όμως είναι να μου πεις κάτι που πιθανόν να εμπεριέχει κλόουν (ή κάτι αντίστοιχο) θα σου πω να το αφήσεις καλύτερα! Δεν έχω χειρότερο, από παιδί. (Το "IT" μάλλον φταίει για όλα, η πρώτη ταινία, το βιβλίο κι έπειτα και η δεύτερη ταινία... αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Και ναι, τα είδα και τα διάβασα όλα. Είπαμε, φοβάμαι αλλά γουστάρω κιόλας).
      Χαίρομαι που σου άρεσε η φωτογραφία. Κι εμένα μου άρεσε η τοποθέτησή σου περί αντιθέσεων!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
    2. Xaxa!
      Εννοείται πως κι εμένα αυτές είναι οι πρώτες μου επιλογές (βασικά, οι μοναδικέ ςμου επιλογές είναι!)
      Πριν λίγες μέρες είδα το νέο "Ιt" και επειδή δεν ενθουσιάστηκα με αυτό, την επόμενη μέρα είπα να δω και το παλιό... Με το χέρι στην καρδιά, νομίζω πως χαράμισα τόσες ώρες από τη ζωή μου τσάμπα... Βαρέθηκα απίστευτα...
      Δεν έχω διαβάσει το βιβλία, τί να σου πω? Εκεί μπορεί να ... άλλαζα γνώμη!
      ;-)

      Διαγραφή
    3. Βασικά κι εμένα οι μοναδικές μου επιλογές είναι, αλλά μην το πεις πουθενά! Θα δω άλλου είδους ταινίες μόνο στην έσχατη περίπτωση που δεν βρίσκω (θριλερική) εναλλακτική, ή εάν κάτι έχει ακουστεί πολύ και έχω την περιέργεια να δω το γιατί (βλέπε το Mother! που το έχω στα υπόψη).
      Με ποιο "ΙΤ" βαρέθηκες, το καινούριο, το παλιό ή και τα δύο; Δεν σε αδικώ...
      Με τον Κινγκ είμαι αθεράπευτα κολλημένη (έχω όλα του τα βιβλία, εκτός από 1-2) και νομίζω ότι, ενώ είναι εντελώς μυστήριος/σαλεμένος/ονειροπαρμένος/φαντασιόπληκτος όταν γράφει (και μου αρέσει απίστευτα αυτό!) έχει σταθεί πολύυυ άτυχος όσον αφορά τις ταινίες που έχουν γίνει βασισμένες στα βιβλία του. Αρκετές κινηματογραφικές μεταφορές βιβλίων του έχουν αποτύχει παταγωδώς για μένα, και το "ΙΤ" δεν αποτελεί εξαίρεση. (Αντίθετα, τη Λάμψη, το Πράσινο Μίλι, την Τελευταία Έξοδο: Ρίτα Χέιγουορθ τα βρήκα εξαιρετικές κινηματογραφικές μεταφορές).
      Το βιβλίο του "Το Αυτό" είναι τρομακτικό, αλλά περίεργο, αν δεν έχεις συνηθίσει το μυαλό που κουβαλάει ο συγγραφέας. Δεν είμαι σίγουρη ότι θα σου άρεσε, θα διαβάσεις ακριβώς ό,τι είδες στην ταινία με περισσότερες λεπτομέρειες.
      Αν θέλεις να δεις ταινία που βασίζεται σε βιβλίο του και αξίζει τον κόπο με χίλια (και η ταινία και το βιβλίο) δες το Παιχνίδι του Τζέραλντ και το 1922.
      Φιλιά!

      Διαγραφή